Minä

Olen paljasjalkainen maskulainen ja paluumuuttaja.

Olen asunut ja viettänyt koko lapsuuteni ja nuoruuteni Maskussa. Ala-asteen olen käynyt Seikelässä, 7.luokan Nousiaisissa ja 8-9.luokan pääsin käymään silloin Maskun uudessa omassa Hemmingin koulussa.
Opiskelujen ja työn perässä muutin Turkuun hetkeksi, kunnes palasin takaisin vuonna 2013 tuoden mukanani myös aviomieheni. Tällä hetkellä perheeseen kuuluvat myös 5- ja 8-vuotiaat lapset sekä kaksi koiraa. Omat vanhempani asuvat myös edelleen täällä Maskussa lapsuudenkodissani, mikä puolestaan tuo näkökulmaa siihen, millaista onkaan asua Maskussa tällä hetkellä eläkeläisenä ja ikääntyvänä.

Tarkoitus olisi pysyä maskulaisena loppuelämän ajan. Tämä on yksi syy siihen, miksi haluan olla mukana luomassa ja kehittämässä tulevaisuuden Maskua, joka olisi terve, toimiva ja turvallinen paikka kaikille elämänvaiheesta riippumatta.

Luonteeltani olen iloinen, avoin, sosiaalinen, toimelias, suorapuheinen, sanavalmis, järjestelmällinen ja määrätietoinen.

Minulle tärkeitä arvoja ovat mm. tasa-arvo, inhimillisyys, vastuuntunto, rehellisyys, luotettavuus, turvallisuus, ystävällisyys ja onnellisuus.

Harrastuksiini kuuluvat tällä hetkellä hektisen lapsiperhearjen ja vuorotyön ohessa kuntosali ja lenkkeily. Kesäisin vietämme aikaa myös mökillä ja talvisin olemme innostuneet laskettelemaan koko perheen voimin. Lisäksi matkustaminen on koko perheen yhteinen intohimo - koronan aikana matkustimme pääasiassa Suomessa, sitä ennen ulkomailla pari kertaa vuodessa. Viime kesänä teimme koronan jälkeen ensimmäisen kunnon kesälomamatkan Kreetalle.

Olen valmistunut Turun Ammattikorkeakoulusta ensihoidon koulutusohjelmasta ensihoitajaksi vuonna 2008 ja vuodesta 2009 olen työskennellyt Varsinais-Suomen pelastuslaitoksella. Olen myös suorittanut sosiaali- ja terveysalan ylemmän AMK-tutkinnon sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutusohjelmassa, valmistuen vuonna 2014. Kuulun työpaikallani ensihoidon kehittämis- ja potilasturvallisuustyöryhmään ja lisäksi ohjaan myös opiskelijoita.

Työssäni vaaditaan laaja-alaista osaamista, työ on moninaista ja vaihtelevaa, vaatii hyvää stressinhallinta- ja paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja - koen, että näiden osa-alueiden hallinnasta ja ominaisuuksista on hyötyä varmasti myös kunnanvaltuutettuna toimimiselle.

Kuvagalleriasta löydät kuvien muodossa minulle tärkeitä asioita ja teemoja.

Satu Raikunen - Kokoomus, Kunnallisvaaliehdokas Masku
Ikä: 37
Koulutus: Ylioppilas, Ensihoitaja YAMK
Ammatti: Ensihoitaja